06 24 39 10 45 jacqueline@180-graden.nl

180 Graden start samenwerking Connecting Colours

Samenwerken vanuit een gezamenlijke passie voor Insights Discovery

180 graden coaching & training en Connecting Colours gaan nauw samenwerken rondom team effectiviteit en persoonlijke groei met Insights Discovery als instrument.

Voor 180 graden coaching & training betekent dit aansluiting bij een van de meest gespecialiseerde en toonaangevende implementatiebureaus voor Insights Discovery in Nederland. Volgens eigenaar Jacqueline de Block: “Belangrijk voor mij is dat met deze stap onze klanten direct profiteren van de schaalgrootte, diepe kennis van alle instrumenten en gegarandeerde borging  met de PEAK-methode”.

Toegevoegde waarde

Voor Connecting Colours betekent dit samenwerken met een Insights Discovery facilitator met veel ervaring en specialisatie in (internationale) commerciële organisaties. Volgens managing partner Roland Driesen: “Met onze toenemende groei van opdrachtgevers en trajecten zijn we altijd op zoek naar gedreven facilitators met passie voor Insights Discovery. Met Jacqueline hebben we een ervaren vakvrouw aan boord die bewezen heeft veel impact te kunnen maken in verandertrajecten”.

Betere dienstverlening

De samenwerking heeft tot doel om te leren van elkaars specifieke expertise om daarmee nóg meer te halen uit teams en medewerkers. Gezamenlijk gaan 180 graden coaching & training en Connecting Colours werken aan succesvolle dienstverlening waarmee ze organisaties en personen effectiever maken, en teams leuker en gemotiveerder.

In het kantoor van Connecting Colours aan de voet van de Van Brienenoordbrug zijn alle faciliteiten aanwezig voor het organiseren van team sessies en workshops. Ook de catering is in eigen hand en van de hoogste kwaliteit. Daarmee nodig ik je graag uit voor een kop koffie/thee voor een kennismaking met ons en onze PEAK-methode.

Meer weten over Insights Discovery?

Insights Discovery Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. > Lees verder

 

Kijk dan hier

Teambuilding in de sneeuw

Effectiever samenwerken in een team begint bij een betere communicatie en meer begrip voor elkaar. Niet gek dus dat veel organisaties tijd besteden aan teambuilding. Er zijn duizend-en-één manieren om daar inhoud aan te geven. Wat wel bewezen is: een teambuilding...

Lees meer