06 24 39 10 45 jacqueline@180-graden.nl

Er is de afgelopen jaren veel gebeurd in het sales vak. Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend bent? En welke rol speelt persoonlijkheid hierin?

Ontwikkelingen in sales

Door alle digitale ontwikkelingen zijn er eindeloos veel mogelijkheden om online te kopen of om leveranciers, producten en diensten te vergelijken. Er zijn veel discussies gevoerd over de relevantie van persoonlijke verkoop. Inmiddels kunnen we tot de conclusie komen dat persoonlijke verkoop nog steeds van toegevoegde waarde is. Alleen: niet meer in elke situatie en op elk moment, maar vooral bij complexere aankoopbeslissingen. Klanten hebben in veel gevallen al meer dan de helft van hun inkooptraject doorlopen, voordat ze in contact komen met een verkoper. Ze hebben dus al veel informatie verzameld, en weten vaak precies wat ze willen hebben, of denken dat te weten. Op welke manier kan een verkoper dan nog waarde toevoegen?

Inspiratiebijeenkomst

Op 13 september van 10.00 tot 14.00 uur organiseren Roland Driesen van Connecting Colours en Jacqueline de Block van 180 Graden training & coaching een inspiratielunch rond het thema ‘Succes in sales: personality of skills?’ Tijdens deze interactieve lunch gaan we in gesprek over het onderscheidend vermogen van persoonlijkheid in sales. Zijn kennis en ervaring het allerbelangrijkste, of is persoonlijkheid de belangrijkste sleutel tot succes? En welke eigenschappen zijn met name belangrijk in verkoop?

Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in:

  • De impact van persoonlijke stijl
  • De Insights Discovery methodiek
  • Jouw persoonlijke profiel
  • Inzetten van persoonlijkheid in verschillende fasen van het verkoopproces

 

Datum en locatie

  • Donderdag 13 september 2018, van 10.00 tot 14.00 uur
  • Capelle aan den IJssel, Rivium Quadrant 75-5

 

Wil je erbij zijn?

Stuur jij een commercieel team aan, of ondersteun je een commerciële manager vanuit jouw HR rol? En wiil je meer weten over de impact van persoonlijkheid in het verkoopvak en de werkwijze van Insights Discovery? Dan ben je van harte welkom. Deelname is kosteloos. Stuur mij een persoonlijk bericht als je erbij wilt zijn!