06 24 39 10 45 jacqueline@180-graden.nl

Wil je eens echt een andere ervaring met jouw team? Meer tijd en meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een prachtige omgeving? Kies dan voor een 24-uurs expeditie op de Veluwe!

Onlangs heb ik een team mogen begeleiden tijdens zo’n expeditie. We hebben verschillende werkvormen en opdrachten ingezet, en gewerkt met de profielen en methodiek van Insights Discovery. Het team heeft elkaar beter leren kennen op persoonlijk vlak, maar ook meer inzicht gekregen in ieders sterktes en valkuilen. Op deze manier zijn ze zich bewuster geworden van de bijdrage die ieder teamlid kan leveren om het succes van het team te vergroten. En niet te vergeten: we hebben heel veel plezier gehad!

Hoe zien deze 24 uur eruit?

We starten met een lunch en nemen het team mee in de essentie van perceptie en onze kleurentaal op een goede dag en een slechte dag. Daarna gaan we met stoere Landrover Defenders door de natuur van de Veluwe rijden en krijgt ieder team opdrachten mee.

Avondprogramma

Rond 18:00 komen we aan op het basis kamp. We evalueren de opdrachten aan de hand van de kleurentaal van Insights Discovery om te achterhalen welke samenwerking effectief was, en welke minder en hoe dat kwam. Vervolgens zullen we de daktenten op de auto’s opzetten. Tijdens het aansteken van de BBQ gaan we dan dieper in op ieders persoonlijke voorkeuren en krijgen de deelnemers hun uitgebreide Insights Discovery profiel. Het lokale eten en drinken en het kampvuur vergezellen de gesprekken die dan tot laat loskomen. Slapen doen we in de tenten bovenop de Defenders, of in de pipowagens op het terrein.

Defenders

De volgend ochtend

De vroege ochtend staat in het teken van spotten van wild (herten en wilde zwijnen) en tijdens een uitgebreid ontbijt behandelen we hoe de kleurentaal van Insights in de dagelijkse praktijk kan worden gebracht. Dan is het tijd voor de terugtocht.

Deze teambuilding sessies organiseer ik samen met Connecting Colours. Wil je meer weten, stuur me dan een bericht of neem telefonisch contact met me op.